• Alt
  Hétköznapi hőseink - Miklósy Péter szolnoki donor Miklósy Péter mentőápoló, aki civilben a szolnoki Plazma Center 18-szoros plazmaadója, vállalkozott arra, hogy megosztja velünk és Veletek az eddigi tapasztalatait. Fogadjátok szeretettel Péter történetét!
 • Alt
  Hétköznapi hőseink - Tar Krisztián békéscsabai donor Tar Krisztián a békéscsabai Plazma Center 22-szeres plazmaadója, aki a kezdetektől olyannyira lelkes volt a centrum nyitását illetően, hogy a nyitást megelőző napokban folyamatosan be-benézett hozzánk a pontos dátum iránt érdeklődve. :) A lelkesedése azóta is töretlen, hiszen több okot is felsorolt, miért is lett plazmaadó. Fogadjátok szeretettel az ő történetét!
 • Alt
  Hétköznapi hőseink - Szolnoki dolgozók Korábban a Plazma Center plazmaadóit kértük fel, mondják el nekünk az indíttatásuk okát és a tapasztalataikat arról, hogy miért lettek plazmaadók. Most a kollégáinkat kérdeztük meg ugyanerről, hiszen mindkét centrumunkban szép számmal vannak plazmaadó munkatársak és úgy véljük, fontos gondolatokat fogalmaztak meg! Fogadjátok szeretettel a szolnoki kollégáink történeteit!
 • Alt
  Hétköznapi hőseink - Nemes Ibolya szolnoki donor Nemes Ibolya, aki szintén a szolnoki Plazma Center plazmaadója, Attilához hasonlóan örömmel osztotta meg velünk tapasztalatait, fogadjátok szeretettel az ő gondolatait is!
 • Alt
  Hétköznapi hőseink - Kádas Erika békéscsabai donor Kádas Erika a békéscsabai Plazma Center 36-szoros plazmaadója, aki vállalkozott arra, hogy megosztja velünk és Veletek az eddigi tapasztalatait. Fogadjátok szeretettel Erika történetét!